Відмінний рецепт ароматної тушкованої яловичини з цибулею і морквою.
Інгредієнти
-
1,3 кг.
— яловичина (без кісток)
-
1 шт.
— ріпчаста цибуля (великий)
-
2 шт.
— морква
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Промиту яловичину (без кісток) нарізаємо на середні шматочки і викладаємо в глибокий сотейник.
Швидко обсмажуємо підготовлені шматки яловичини до коричневого кольору, посипаємо перцем і сіллю.
Додаємо підготовлений нарізану цибулю.
Натерту моркву і смажимо, поки цибулю з морквою не стануть м’якими. Додаємо борошно, перемішуємо.
Вливаємо 1 літр води (бульйону), зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо яловичину близько 1 години. Пробуємо через 30 хвилин на сіль.
Подаємо смачний гуляш з яловичини з макаронами або пюре. Приємного апетиту!