Гуляш з яловичини


Відмінний рецепт ароматної тушкованої яловичини з цибулею і морквою.

Інгредієнти

  • 1,3 кг.

    — яловичина (без кісток)

  • 1 шт.

    — ріпчаста цибуля (великий)

  • 2 шт.

    — морква

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Промиту яловичину (без кісток) нарізаємо на середні шматочки і викладаємо в глибокий сотейник.


    Швидко обсмажуємо підготовлені шматки яловичини до коричневого кольору, посипаємо перцем і сіллю.


    Додаємо підготовлений нарізану цибулю.


    Натерту моркву і смажимо, поки цибулю з морквою не стануть м’якими. Додаємо борошно, перемішуємо.


    Вливаємо 1 літр води (бульйону), зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо яловичину близько 1 години. Пробуємо через 30 хвилин на сіль.

    Подаємо смачний гуляш з яловичини з макаронами або пюре. Приємного апетиту!