Відмінний рецепт приготування смачних пельменів з начинкою з свинячого фаршу з додаванням майорану. Для приготування використовуємо ручну пельменницю.
Інгредієнти
Для тіста:
-
близько 500 гр.
— мука
-
200 мл.
— вода
-
2 шт.
— куряче яйце
-
1 щіпка
— сіль
Для начинки:
-
500 гр.
— м’ясний фарш (свинячий)
-
3 ст. л.
— молоко
-
1 ст. л.
— майоран
-
1 щіпка
— перець (мелений)
-
2 щіпки
— сіль
Рецепт приготування
Для начинки у мисці змішуємо готовий свинячий фарш, майоран (спеція відмінно підходить для пельменів), молоко, мелений перець і сіль. Відправляємо в холодильник, поки готуємо тісто.
Для тесту в миску розбиваємо яйця (відмінно підійдуть домашні яйця з яскравим жовтком), вливаємо воду (можна молоко), додаємо сіль і добре перемішуємо виделкою. Поступово додаємо борошно, перемішуємо і, як тісто загусне, замішуємо з борошном на столі руками. Тісто не повинно бути надто щільним.
Для швидкого приготування пельменів використовуємо ручну пельменницю.
Від тесту відрізаємо невеликий шматок, розкачуємо на столі з борошном в тонкі пласт, пельменницю злегка посипаємо борошном і накриваємо тестом.
Готову м’ясну начинку рівномірно розподіляємо в комірках пельменницы.
Розкачуємо ще один пласт тіста, накриваємо м’ясну начинку на пельменнице, злегка посипаємо борошном і розкочуємо качалкою, щоб клітинки по краях пельменницы стали видні.
Прибираємо тісто по краях пельменницы, беремо в руки і різким рухом вибиваємо пельмені з пельменницы. Викладаємо готові пельмені на тарілку з невеликою кількістю борошна.
За таким методом готуємо все тісто і начинку. Якщо все пельмені відразу не готуємо, то заморожуємо в морозильнику і потім перекладаємо в пакети.
Частина пельменів (від 10 до 20 шт. шт. на одну порцію) викладаємо в киплячу воду з лавровим листом, сіллю, меленим перцем, помішуємо і, як пельмені спливуть, варимо 5-6 хвилин. Подаємо ароматні пельмені гарячими без бульйону зі сметаною або майонезом. Приємного апетиту!