Домашні чебуреки з м’ясом


Хрусткі соковиті чебуреки з яловичим фаршем з бездріжджового тіста.

Інгредієнти

Для тіста:

  • 3 чашки

    — мука

  • 1 чашка

    — вода (холодна)

  • 1 ч. л.

    — сіль

  • 1 чашка

    — рослинна олія

Для начинки:

  • 450 гр.

    — м’ясний фарш (яловичий)

  • 1 шт.

    — ріпчаста цибуля (великий)

  • 1 чашка

    — вода (холодна)

  • 1 ч. л.

    — перець (мелений)

  • 1 ст. л.

    — сіль

Рецепт приготування

    У мисці розчиняємо сіль в холодній воді порціями і, помішуючи, додаємо борошно. Якщо тісто виходить тугим, то додаємо ще 1 або 2 ст. л. води. Накриваємо і залишаємо на столі на 30 хвилин.

    У мисці змішуємо готовий фарш з подрібненою цибулею, сіллю, перцем і водою. Прибираємо фарш (трохи рідкий) в холодильник, поки підходить тісто.

    З готового тіста формуємо довгу ковбасу і розрізаємо на 14 рівних частин. Кожну частину з борошном розгортаємо в дуже тонкі коржі і на одну половину викладаємо по 1 ст. л. підготовленого напіврідкого фаршу, рівномірно розподіляємо, залишаючи краю для закривання.


    Змащуємо краї тіста (з начинкою) холодною водою, закриваємо фарш другою половинкою тіста і щільно скріплюємо кінці виделкою.


    У гаряче масло порціями викладаємо підготовлені чебуреки і обсмажуємо до хрусткої скоринки з 2-х сторін по 3-4 хвилини.


    Смачні домашні чебуреки подаємо злегка теплими, щоб не обпектися гарячою соковитою начинкою. Приємного апетиту!