Латиноамериканський зелений соус з петрушки, кінзи, гострого перцю, часнику й оливкової олії для смаженого м’яса.
Інгредієнти
-
1 пучок
— петрушка
-
1 пучок
— кінза
-
4 зубчики
— часник
-
1 шт.
— перець (гострий маленький)
-
3 ст. л.
— оцет (винний червоний)
-
1/2 чашка
— рослинна олія (оливкова)
-
1 ч. л.
— сіль
Рецепт приготування
-
Готовий зелений гострий соус чімічуррі подаємо до смаженої м’яса. Приємного апетиту!
Дуже дрібно нарізаємо петрушку з кінзою. Викладаємо в миску.
Гострий перець дрібно нарубаем, часник пропускаємо через прес. Викладаємо в миску до зелені.
Вливаємо оливкова олія, червоний винний оцет, додаємо сіль і все ретельно перемішуємо вінчиком. Ароматний зелений соус готовий!
Для більш швидкого приготування соусу кинзу і петрушку розриваємо руками, викладаємо в чашу блендера. Додаємо розрізаний навпіл часник, очищений гострий перець, сіль, вливаємо оцет, оливкова олія і подрібнюємо.