Булочки з повидлом


Найкращий рецепт приготування ароматної солодкої випічки до сніданку. Дуже смачні булочки з повидлом.

Інгредієнти

  • 800 гр.

    — мука

  • 2 ч. л.

    — дріжджі (сухі)

  • 3 шт.

    — куряче яйце

  • 3 ст. л.

    — цукор

  • 1 ч. л.

    — ванільний цукор

  • 500 мл.

    — вода (тепла)

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1,5 ч. л.

    — сіль

  • за смаком

    — повидло

  • за смаком

    — цукрова пудра

Рецепт приготування

    Два яйця з сіллю і цукром збиваємо і вливаємо теплу воду. Окремо борошно перемішуємо з ванільним цукром і дріжджами. Поступово в підготовлену суміш з борошна виливаємо яєчну суміш з водою і замішуємо липке тісто. Потім додаємо масло і вимішуємо 3-4 хвилини. Формуємо кулю, викладаємо з борошном на поверхню, накриваємо і залишаємо на 1 годину.

    З тіста формуємо 54 кульки, розгортаємо в коржики і викладаємо посередині повидло.


    Скріплюємо щільно кінці, перевертаємо і викладаємо поруч один з одним на змащене деко.


    Залишаємо на 20-30 хвилин. Залишився яйце збиваємо в чашці і змащуємо підготовлені булочки.


    Відправляємо булочки з повидлом в розігріту духовку при 200 градусах на 20-25 хвилин, поки добре не зарум’яняться.


    Трохи остиглі ароматні булочки посипаємо цукровою пудрою і подаємо. Приємного апетиту!