Найкращий рецепт приготування ароматної солодкої випічки до сніданку. Дуже смачні булочки з повидлом.
Інгредієнти
-
800 гр.
— мука
-
2 ч. л.
— дріжджі (сухі)
-
3 шт.
— куряче яйце
-
3 ст. л.
— цукор
-
1 ч. л.
— ванільний цукор
-
500 мл.
— вода (тепла)
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
1,5 ч. л.
— сіль
-
за смаком
— повидло
-
за смаком
— цукрова пудра
Рецепт приготування
Два яйця з сіллю і цукром збиваємо і вливаємо теплу воду. Окремо борошно перемішуємо з ванільним цукром і дріжджами. Поступово в підготовлену суміш з борошна виливаємо яєчну суміш з водою і замішуємо липке тісто. Потім додаємо масло і вимішуємо 3-4 хвилини. Формуємо кулю, викладаємо з борошном на поверхню, накриваємо і залишаємо на 1 годину.
З тіста формуємо 54 кульки, розгортаємо в коржики і викладаємо посередині повидло.
Скріплюємо щільно кінці, перевертаємо і викладаємо поруч один з одним на змащене деко.
Залишаємо на 20-30 хвилин. Залишився яйце збиваємо в чашці і змащуємо підготовлені булочки.
Відправляємо булочки з повидлом в розігріту духовку при 200 градусах на 20-25 хвилин, поки добре не зарум’яняться.
Трохи остиглі ароматні булочки посипаємо цукровою пудрою і подаємо. Приємного апетиту!