Дуже простий рецепт невеликих круглих котлет з яловичого фаршу зі спеціями і ріпчастою цибулею.
Інгредієнти
-
500 гр.
— яловичина (без кісток)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— куряче яйце
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Промитий шматок яловичини ріжемо на великі шматки і пропускаємо через м’ясорубку.
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями і додаємо в підготовлений яловичий фарш.
Додаємо у фарш яйце, сіль, перець і паприку.
Заготовку для биточків дуже добре перемішуємо і відбиваємо в мисці. Формуємо з підготовленого яловичого фаршу невеликі кульки і сминаем в коржі.
Обсмажуємо підготовлені биточки в гарячому маслі порціями на середньому вогні з двох сторін по 6-7 хвилин.
Готові гарячі биточки подаємо зі свіжими овочами і гарніром. Приємного апетиту!