Биточки по-білоруськи


Дуже простий рецепт невеликих круглих котлет з яловичого фаршу зі спеціями і ріпчастою цибулею.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — яловичина (без кісток)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Промитий шматок яловичини ріжемо на великі шматки і пропускаємо через м’ясорубку.

    Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями і додаємо в підготовлений яловичий фарш.
    Додаємо у фарш яйце, сіль, перець і паприку.


    Заготовку для биточків дуже добре перемішуємо і відбиваємо в мисці. Формуємо з підготовленого яловичого фаршу невеликі кульки і сминаем в коржі.
    Обсмажуємо підготовлені биточки в гарячому маслі порціями на середньому вогні з двох сторін по 6-7 хвилин.

    Готові гарячі биточки подаємо зі свіжими овочами і гарніром. Приємного апетиту!