Оригінальний рецепт приготування смачної закуски бекон в листковому тісті.
Інгредієнти
-
1 пачка
— тісто (листкове)
-
9 скибочок
— бекон
-
1 шт.
— куряче яйце
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Листкове тісто розморожуємо і трохи розкочуємо качалкою. Нарізаємо на невеликі смужки.
Бекон можна взяти широкими скибочками і розрізати навпіл. На кожну смужку тесту зверху розкладаємо по одному скибочці бекону. Трохи солимо.
Кожну смужку з тіста з беконом закручуємо по спіралі і викладаємо на лист для запікання.
У невеликій мисці збиваємо яйце. Змащуємо кожну спіраль з тіста яєчною сумішшю і відправляємо запікатися в духовку при 200 градусах протягом 15-20 хвилин, поки не зажарятся до золотистої скоринки.
Подаємо гарячими або холодними.
Приємного апетиту!