Всього за 30 хвилин готуємо ніжну соковиту баранину на кістки (корейку), яку попередньо обсмажуємо на сковороді і потім запікаємо в духовці.
Інгредієнти
-
2 шматки
— баранина (корейка, 8 ребер)
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (свіжозмелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
З баранячої корейки гострим ножем зрізаємо жир, з кісток видаляємо плівку і повністю очищаємо.
Підготовлені шматки баранячої корейки посипаємо сіллю, свіжомеленим перцем, викладаємо в гаряче масло й обсмажуємо з 2-х сторін на сильному вогні до коричневої скоринки (запечатуємо соки всередині).
Кістки у ребер обертаємо фольгою, викладаємо підготовлену корейку на змащене деко і запікаємо смачну баранину в духовці при 200 градусах 10-12 хвилин.
Готову ароматну баранину залишаємо в листі на 5-10 хвилин, потім нарізаємо.
Подаємо смачну баранячу корейку з улюбленим гарніром і хрустким овочевим салатом. Приємного апетиту!