Простий рецепт смачних рулетиків з яловичини з кабачком, морквою і спаржею. Шматочки яловичини з овочами маринуємо в соєвому соусі з імбиром, цукром, часником і кунжутним маслом.
Інгредієнти
Для рулетиків:
-
650 гр.
— яловичина (філе)
-
220 гр.
— спаржа
-
1 шт.
— кабачок (або цукіні)
-
2 шт.
— морква
-
1 шт.
— перець (солодкий)
-
2 зубчики
— часник
-
1 гілочка
— кінза
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Для маринаду:
-
1/2 чашки
— соєвий соус
-
1/4 чашки
— цукор (коричневий)
-
3 зубчики
— часник
-
1 ст. л.
— імбир (тертий)
-
1 ч. л.
— рослинна олія (кунжутна)
Рецепт приготування
-
Дуже смачні рулетики посипаємо кунжутом, подрібненої кінзою і подаємо з залишками гострого соусу. Приємного апетиту!
У великій мисці збиваємо соєвий соус, цукор, подрібнений часник (3 зубчики), імбир і кунжутне масло.
Очищені перець, моркву і кабачок нарізаємо на тонкі довгі смужки (довжина повинна збігатися з довжиною спаржі).
У масло (2 ст. л.) на середньому вогні викладаємо підготовлені смужки овочів зі спаржею і обсмажуємо 3-4 хвилини, помішуючи. Солимо і перчимо.
Шматок яловичини розрізаємо на 8 тонких скибочок. Овочі ділимо на 8 частин і викладаємо кожну частину на шматок яловичини. Звертаємо яловичину з овочами в рулетик і скріплюємо зубочисткою.
Підготовлені рулетики з яловичини поливаємо готовим гострим соусом (половиною) і залишаємо маринуватися на 10-15 хвилин.
Гриль-ставимо сковороду на середній вогонь, нагріваємо і викладаємо рулети швом вниз, обсмажуємо ароматні рулетики з 2-х сторін по 2-3 хвилини.