Відмінний рецепт картоплі, запеченої в духовці з ріпчастою цибулею, сметаною, бринзою і твердим сиром.
Інгредієнти
-
1 кг.
— картопля
-
125 гр.
— сир (бринза)
-
100 гр.
— сир (Російський, Ламбер і т. п.)
-
250 гр.
— сметана
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста (червоний)
-
2 гілочки
— петрушка
-
5-6 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— паприка
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування ароматного картоплі з сиром ставимо за духовку на 230 градусів.
Очищений картопля з цибулею нарізаємо тонкими кружечками. Викладаємо підготовлену картоплю рівномірно змащене деко.
Перекладаємо кружечки картоплі кружальцями цибулі, посипаємо сіллю, паприкою і скроплюємо маслом. Відправляємо підготовлений картопля з цибулею в духовку на 15 хвилин.
У мисці змішуємо натертий сир, сметану і нарізану петрушку. Виймаємо деко через 15 хвилин, заливаємо сметаною з сиром і запікаємо ще 30 хвилин.
Готовий гарячий картопля виймаємо, розкладаємо по тарілках і подаємо зі свіжими овочами. Приємного апетиту!