Тефтелі в вершковому соусі


Відмінний рецепт приготування тефтелькою в ароматному вершковому соусі.

Інгредієнти

  • 800 гр.

    — м’ясний фарш (свинина+яловичина)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 80 гр.

    — сухарі (панірувальні)

  • 2 шт.

    — куряче яйце (жовтки)

  • 150 мл.

    — вершки

  • 45 гр.

    — вершкове масло

  • 50 гр.

    — мука

  • 800 мл.

    — бульйон

  • 1/2 пучка

    — петрушка

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    У маслі (2 ст. л.) обсмажуємо нарізану ріпчасту цибулю.


    У фарш додаємо сухарі, підготовлений ріпчасту цибулю, жовтки, перець і сіль.


    Добре перемішуємо.


    З підготовленого змішаного фаршу формуємо однакові кульки.


    Тефтелі викладаємо в сковороду після цибулі, обсмажуємо до коричневої скоринки. Викладаємо на тарілку.


    Постійно помішуючи, розтоплене вершкове масло додаємо порціями борошно і обсмажуємо до карамельного кольору.


    Вливаємо бульйон.


    Вершки.


    Варимо 8 хвилин.


    Смажені тефтелі викладаємо в соус.


    Додаємо тефтелі нарізану петрушку і варимо 10 хвилин.

    Готові ароматні тефтелі викладаємо з гарніром на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!