Відмінний рецепт приготування тефтелькою в ароматному вершковому соусі.
Інгредієнти
-
800 гр.
— м’ясний фарш (свинина+яловичина)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
80 гр.
— сухарі (панірувальні)
-
2 шт.
— куряче яйце (жовтки)
-
150 мл.
— вершки
-
45 гр.
— вершкове масло
-
50 гр.
— мука
-
800 мл.
— бульйон
-
1/2 пучка
— петрушка
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
У маслі (2 ст. л.) обсмажуємо нарізану ріпчасту цибулю.
У фарш додаємо сухарі, підготовлений ріпчасту цибулю, жовтки, перець і сіль.
Добре перемішуємо.
З підготовленого змішаного фаршу формуємо однакові кульки.
Тефтелі викладаємо в сковороду після цибулі, обсмажуємо до коричневої скоринки. Викладаємо на тарілку.
Постійно помішуючи, розтоплене вершкове масло додаємо порціями борошно і обсмажуємо до карамельного кольору.
Вливаємо бульйон.
Вершки.
Варимо 8 хвилин.
Смажені тефтелі викладаємо в соус.
Додаємо тефтелі нарізану петрушку і варимо 10 хвилин.
Готові ароматні тефтелі викладаємо з гарніром на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!