Тарталетки з оселедцем і буряком


Ароматні тарталетки з тіста з додаванням майорану і з начинкою з буряка, оселедця, солоних огірків, зеленого горошку, зерен граната з майонезом.

Інгредієнти

Для тарталеток:

  • 250 гр.

    — мука

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 12 гр.

    — маргарин

  • 2-3 ст. л.

    — вода

  • 1/3 ч. л.

    — сіль

  • 3/4 ч. л.

    — майоран

  • 1/4 ч. л.

    — перець (мелений)

Для начинки:

  • 1/2 шт.

    — оселедець (солоний)

  • 3 шт.

    — буряк (середній)

  • 4 шт.

    — огірок (солоні)

  • 1/2 банки

    — горох (консервований)

  • 4 ст. л.

    — гранат (зерна)

  • 3 ст. л.

    — майонез

  • за смаком

    — сіль

  • для прикраси

    — петрушка

Рецепт приготування

    Для тесту в миску просіваємо борошно, додаємо яйце, сіль, воду, розм’якшений маргарин, майоран і мелений перець. Замішуємо щільне тісто, накриваємо і ставимо в холодильник на 30 хвилин.


    Готове ароматне тісто розкачуємо товщиною 0,5 див, за формами для тарталеток вирізаємо кола і заправляємо тісто всередину форм, щільно притискаючи. Тісто на дні форм протикаємо виделкою і відправляємо тарталетки в духовку при 180 градусах хвилин на 20. Готові ароматні тарталетки виймаємо і повністю охолодити.


    Поки готуємо тарталетки, відварюємо буряк, очищаємо оселедець від шкіри і кісток. Остиглу буряк, філе оселедця, огірки нарізаємо кубиками. У миску викладаємо горошок без розсолу, додаємо підготовлені кубики оселедця, буряків, солоних огірків і зерна граната (2 ст. л.).


    Додаємо в начинку для тарталеток майонез, добре перемішуємо і пробуємо на сіль.


    Готові охолоджені тарталетки заповнюємо ароматною начинкою.

    Прикрашаємо смачні тарталетки залишками зерен граната, петрушкою і відразу подаємо. Приємного апетиту!

    Дивіться також: