Смажена капуста з часником


Оригінальний рецепт приготування ароматної капусти, запечена з часником в духовці.

Інгредієнти

  • 1 качан

    — капуста (білокачанна середнього розміру)

  • 4 зубчики

    — часник

  • 0,5 чашки

    — рослинна олія

  • 2 щіпки

    — перець (чорний мелений)

  • 3-4 щіпки

    — сіль

Рецепт приготування

    Для запікання капусти включаємо духовку на 180 градусів.

    Качан капусти нарізаємо, починаючи з верхівки, шматками товщиною 2-2,5 см, викладаємо на змащене деко. У мисці збиваємо виделкою подрібнений часник і рослинне масло.

    Змащуємо підготовлений шматки капусти рослинною олією з часником.


    Посипаємо шматки капусти сіллю і чорним меленим перцем.

    Відправляємо капусту в духовку на 17-20 хвилин. Готову ароматну капусту подаємо гарячою. Приємного апетиту!

Дивіться також: