Жульєн з грибів


Найкращий рецепт приготування ароматної закуски з грибів, вершкового соусу і сиру.

Інгредієнти

  • 900 гр.

    — печериці

  • 100 гр.

    — сир (твердий)

  • 60 гр.

    — вершкове масло

  • 1,5 ст. л.

    — мука

  • 3/4 склянки

    — молоко

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Чисті печериці нарізаємо скибочками. Викладаємо підготовлені гриби в рослинне масло, солимо і смажимо до золотистого кольору.


    У чотири форми для жульєна викладаємо рівну кількість підготовлених грибів.


    Вершкове масло розтоплюємо. Додаємо борошно.


    Обсмажуємо борошно в маслі до золотистого кольору.


    Вливаємо в соус молоко, трохи солимо.


    Варимо, помішуючи, до густого крему.


    На підготовлені гриби викладаємо готовий крем.


    Розподіляємо крем і посипаємо натертим сиром.


    Запікаємо ароматний жульєн з грибів при 200 градусах 15 хвилин.

    Готовий гарячий жульєн виймаємо, ставимо на щільні серветки і подаємо. Приємного апетиту!