Найкращий рецепт приготування ароматної закуски з грибів, вершкового соусу і сиру.
Інгредієнти
-
900 гр.
— печериці
-
100 гр.
— сир (твердий)
-
60 гр.
— вершкове масло
-
1,5 ст. л.
— мука
-
3/4 склянки
— молоко
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Чисті печериці нарізаємо скибочками. Викладаємо підготовлені гриби в рослинне масло, солимо і смажимо до золотистого кольору.
У чотири форми для жульєна викладаємо рівну кількість підготовлених грибів.
Вершкове масло розтоплюємо. Додаємо борошно.
Обсмажуємо борошно в маслі до золотистого кольору.
Вливаємо в соус молоко, трохи солимо.
Варимо, помішуючи, до густого крему.
На підготовлені гриби викладаємо готовий крем.
Розподіляємо крем і посипаємо натертим сиром.
Запікаємо ароматний жульєн з грибів при 200 градусах 15 хвилин.
Готовий гарячий жульєн виймаємо, ставимо на щільні серветки і подаємо. Приємного апетиту!