Фаршировані гриби


Оригінальний рецепт приготування ароматних печериць, фаршированих сумішшю з сиру і смажених шматочків ковбаси, цибулі, грибів.

Інгредієнти

  • 450 гр.

    — печериці

  • 250 гр.

    — ковбаса (копчена)

  • 120 гр.

    — сир (вершковий)

  • 100 гр.

    — сир (твердий)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 3 зубчики

    — часник

  • 1 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    У чистих грибів видаляємо ніжки. Нарізаємо ніжки з ковбасою дрібними кубиками, цибулю з часником — дрібно. Натираємо сир твердий.

    У маслі обсмажуємо підготовлену ковбасу, виймаємо на тарілку. У сковороді після ковбаси обсмажуємо цибулю з часником і додаємо нарізані ніжки грибів. Обсмажуємо 4 хвилини, додаємо перець і сіль. Остуджуємо.

    Підготовлені шматочки ковбаси, цибулю з часником і грибами викладаємо в миску, додаємо вершковий і натертий сир, перемішуємо і пробуємо на сіль.

    Капелюшки печериць наповнюємо підготовленою сумішшю з ковбаси і викладаємо на змащене деко.


    Запікаємо в духовці при 190 градусах 20-25 хвилин, поки фаршировані печериці не підсмажаться.

    Готові ароматні фаршировані печериці викладаємо на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!