Оригінальний рецепт приготування ароматних печериць, фаршированих сумішшю з сиру і смажених шматочків ковбаси, цибулі, грибів.
Інгредієнти
-
450 гр.
— печериці
-
250 гр.
— ковбаса (копчена)
-
120 гр.
— сир (вершковий)
-
100 гр.
— сир (твердий)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
3 зубчики
— часник
-
1 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
У чистих грибів видаляємо ніжки. Нарізаємо ніжки з ковбасою дрібними кубиками, цибулю з часником — дрібно. Натираємо сир твердий.
У маслі обсмажуємо підготовлену ковбасу, виймаємо на тарілку. У сковороді після ковбаси обсмажуємо цибулю з часником і додаємо нарізані ніжки грибів. Обсмажуємо 4 хвилини, додаємо перець і сіль. Остуджуємо.
Підготовлені шматочки ковбаси, цибулю з часником і грибами викладаємо в миску, додаємо вершковий і натертий сир, перемішуємо і пробуємо на сіль.
Капелюшки печериць наповнюємо підготовленою сумішшю з ковбаси і викладаємо на змащене деко.
Запікаємо в духовці при 190 градусах 20-25 хвилин, поки фаршировані печериці не підсмажаться.
Готові ароматні фаршировані печериці викладаємо на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!