Відмінна закуска з печериць, сиру, зеленої цибулі і помідорів черрі.
Інгредієнти
-
500 гр.
— печериці
-
250 гр.
— сир (твердий)
-
150 гр.
— помідори (черрі)
-
3 пір’їнки
— зелена цибуля
-
50 мл.
— рослинна олія
-
2 щіпки
— перець (мелений)
Рецепт приготування
Печериці добре промиваємо, відокремлюємо капелюшки від ніжок і викладаємо на рушник, щоб просохли. У мисці змішуємо підготовлений натертий сир, нарізаний зелений лук і сметану. Чисті помідори черрі ріжемо навпіл.
Підготовлені капелюшки печериць заповнюємо сирною сумішшю, половинки помідорів черрі протикаємо зубочисткою і вставляємо розрізаною частиною вниз в начинку. Капелюшки викладаємо на деко з пекарським папером, посипаємо меленим перцем і скроплюємо маслом.
Відправляємо ароматні грибочки в духовку при 180 градусів на 15-20 хвилин.
Подаємо смачні фаршировані печериці гарячими або охолодженими. Приємного апетиту!