Фаршировані печериці


Відмінна закуска — фаршировані гриби (печериці) баклажаном, волоськими горіхами, петрушкою і сиром.

Інгредієнти

  • 20 шт.

    — печериці (великі)

  • 1 шт.

    — баклажан (середнього розміру)

  • 1/2 склянки

    — волоський горіх

  • 150 гр.

    — сир (Тильзитер, Російський і т. п.)

  • 3 гілочки

    — петрушка

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Духовку ставимо на 180 градусів.

    У печериць акуратно видаляємо ніжки і дрібно нарізаємо.


    Баклажани з петрушкою нарізаємо дрібно, волоські горіхи подрібнюємо ножем, сир натираємо.

    У сковороді з олією і обсмажуємо підготовлені шматочки баклажана 7 хвилин, потім додаємо шматочки грибів і обсмажуємо 3 хвилини. Викладаємо в миску і остуджуємо.


    У миску до остившім баклажанів і грибів додаємо підготовлені горіхи, петрушку, сир, сіль, перець і перемішуємо.

    Щедро заповнюємо капелюшки печериць підготовленою начинкою і викладаємо капелюшки на змащене деко.

    Запікаємо ароматні печериці в духовці приблизно 20 хвилин. Подаємо грибочки гарячими або теплими. Приємного апетиту!