Відмінна закуска — фаршировані гриби (печериці) баклажаном, волоськими горіхами, петрушкою і сиром.
Інгредієнти
-
20 шт.
— печериці (великі)
-
1 шт.
— баклажан (середнього розміру)
-
1/2 склянки
— волоський горіх
-
150 гр.
— сир (Тильзитер, Російський і т. п.)
-
3 гілочки
— петрушка
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Духовку ставимо на 180 градусів.
У печериць акуратно видаляємо ніжки і дрібно нарізаємо.
Баклажани з петрушкою нарізаємо дрібно, волоські горіхи подрібнюємо ножем, сир натираємо.
У сковороді з олією і обсмажуємо підготовлені шматочки баклажана 7 хвилин, потім додаємо шматочки грибів і обсмажуємо 3 хвилини. Викладаємо в миску і остуджуємо.
У миску до остившім баклажанів і грибів додаємо підготовлені горіхи, петрушку, сир, сіль, перець і перемішуємо.
Щедро заповнюємо капелюшки печериць підготовленою начинкою і викладаємо капелюшки на змащене деко.
Запікаємо ароматні печериці в духовці приблизно 20 хвилин. Подаємо грибочки гарячими або теплими. Приємного апетиту!