Оригінальний рецепт смачних кабачків, запечених з шматочками копченої ковбаси, томатним соусом і сиром. А-ля піца з кабачком.
Інгредієнти
-
2 шт.
— кабачок
-
26 скибочок
— ковбаса (копчена)
-
8 скибочок
— сир (твердий)
-
4 ст. л.
— соус (томатний)
Рецепт приготування
-
Готові ароматні кабачки виймаємо, прикрашаємо нарізаним базиліком або петрушкою і подаємо. Приємного апетиту!
Для приготування смачних кабачків включаємо духовку на 190 градусів.
Чисті кабачки промиваємо, висушуємо і надрізаємо всю поверхню кабачків на тонкі скибочки, але до кінця скибочки не відрізаємо.
Кабачки трохи згинаємо, акуратно вставляємо в надрізані частини скибочки ковбаси (на однаковій відстані) і кладемо на деко з папером.
Розподіляємо зверху кабачків з ковбасою томатний соус і скибочки сиру.
Відправляємо підготовлені кабачки в духовку і запікаємо 35-40 хвилин, поки кабачки не стануть м’якими.