Відмінний рецепт приготування ароматної закуски з свинячої грудинки.
Інгредієнти
-
1 кг.
— свинина (грудинка)
-
3-4 зубчики
— часник
-
за смаком
— паприка
-
за смаком
— майоран
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування свинячої грудинки ставимо за духовку на 180 градусів.
Зі свинячої грудинки знімаємо шкіру, промиваємо і висушуємо. Натираємо розчавленим через прес часником з усіх боків і щедро посипаємо з усіх боків паприкою, сіллю, майораном і перцем. Викладаємо в контейнер або загортаємо у фольгу і залишаємо в холодильнику на 24 години.
Загортаємо підготовлену свинячу грудинку в рулет і фіксуємо шпагатом. Форму з фольгою збризкуємо рослинним маслом, викладаємо свинячий рулет у форму, зверху ще трохи олії і вливаємо ¼ склянки води.
Запікаємо грудинку в духовці годину, періодично перевертаючи рулет у формі. Після запікання гарячий рулет виймаємо, накриваємо фольгою і залишаємо на 10 хвилин.
Готову ароматну свинячу грудинку нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!