Запечена свинина з сиром і овочами


Ароматне запечене блюдо зі свинини (шийна частина), солоних огірків, маринованого перцю та сиру.

Інгредієнти

  • 1,2-1,4 кг

    — свинина (шийна частина)

  • 8-9 скибочок

    — сир (твердий)

  • 8-9 скибочок

    — перець (маринований)

  • 4-6 шт.

    — огірок (солоні)

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Шматок шийної частини промиваємо, висушуємо паперовими рушниками і робимо по всьому шматку надрізи (8-9 шт.).


    Посипаємо сіллю, меленим перцем і в кожний надріз вставляємо по скибочці сиру.


    Солоні огірки нарізаємо смужками і розміщуємо в надрезах.


    До сиру і солоним огіркам додаємо скибочки маринованого перцю.


    Акуратно викладаємо підготовлений шматок з сиром і овочами на деко з фольгою і закриваємо свинину фольгою. Відправляємо в розігріту духовку при 210 градусах і запікаємо ароматну свинину близько 2-х годин. За 20 хвилин знімаємо фольгу і запікаємо, поки шматок з сиром і овочами не підсмажиться.

    Ароматну запечену свинину викладаємо на тарілку і подаємо з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!