Ароматне запечене блюдо зі свинини (шийна частина), солоних огірків, маринованого перцю та сиру.
Інгредієнти
-
1,2-1,4 кг
— свинина (шийна частина)
-
8-9 скибочок
— сир (твердий)
-
8-9 скибочок
— перець (маринований)
-
4-6 шт.
— огірок (солоні)
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Шматок шийної частини промиваємо, висушуємо паперовими рушниками і робимо по всьому шматку надрізи (8-9 шт.).
Посипаємо сіллю, меленим перцем і в кожний надріз вставляємо по скибочці сиру.
Солоні огірки нарізаємо смужками і розміщуємо в надрезах.
До сиру і солоним огіркам додаємо скибочки маринованого перцю.
Акуратно викладаємо підготовлений шматок з сиром і овочами на деко з фольгою і закриваємо свинину фольгою. Відправляємо в розігріту духовку при 210 градусах і запікаємо ароматну свинину близько 2-х годин. За 20 хвилин знімаємо фольгу і запікаємо, поки шматок з сиром і овочами не підсмажиться.
Ароматну запечену свинину викладаємо на тарілку і подаємо з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!