Простий рецепт смачного картоплі, попередньо відвареного і потім запеченого з рослинним маслом, сушеним базиліком і меленим перцем.
Інгредієнти
-
1,2 кг.
— картопля
-
3 щіпки
— базилік (сушений)
-
3 щіпки
— перець (мелений)
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Картопля з шкіркою ретельно промиваємо з губкою, викладаємо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на вогонь.
Відварюємо підготовлені бульби 30-35 хвилин, поки ніж не буде вільно входити.
Зливаємо.
На деко викладаємо силіконову або пекарську папір, акуратно розрізаємо гарячі бульби на 4 часточки.
Розміщуємо рівномірно всі підготовлені часточки.
Поливаємо олією.
Посипаємо перцем і сіль.
Посипаємо скибочки сушеним базиліком (або будь приправою за смаком).
Відправляємо підготовлені часточки в духовку при 200 градусах і запікаємо ароматна картопля близько 40 хвилин.
Подаємо смачна картопля як гарнір або окремо з холодним молоком або овочевим салатом. Приємного апетиту!