Яскравий закусочний тортик з листкового тіста, вершкового сиру з красивими «трояндами» з тонких смужок бекону, моркви і кабачка.
Інгредієнти
-
200 гр.
— тісто (листкове)
-
160 гр.
— бекон (копчений)
-
230 гр.
— морква
-
330 гр.
— кабачок
-
570 гр.
— сир (будь-який твердий)
-
50 гр.
— сир (моцарела)
-
4 петышка
— зелена цибуля
-
2 шт.
— куряче яйце
-
1/4 ч. л.
— мускатний горіх (тертий, за бажанням)
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
1,5 ч. л.
— сіль
Рецепт приготування
Розморожене листкове тісто тонко розкачуємо, ділимо на частини за розміром форм, в яких будемо готувати і подавати смачну закуску (можна взяти кілька, повинні підходити для духовки). Викладаємо тісто у форми і протикаємо по всій поверхні виделкою.
У мисці змішуємо 2 види натертих сирів, нарізану зелену цибулю, олію, сіль і сирі яйця.
Заповнюємо підготовленої сирною начинкою форми з листковим тестом майже до країв. Кабачок, очищену моркву натираємо на тонкі смужки, копчений бекон беремо нарізаний або тонко нарізаємо. Смужки моркви і кабачка, щоб зм’якли, відправляємо на 1-2 хвилини в мікрохвильову піч.
Підготовлені смужки бекону, моркви, кабачка акуратно згортаємо у вигляді троянд і вставляємо в сирну начинку поруч один з одним, чергуючи кольору. Змащуємо зверху «троянди» рослинним маслом і відправляємо красивий закусочний торт в духовку при 200 градусах на 25 хвилин.
Яскравий закусочний торт злегка охолоджуємо і подаємо у формах. Приємного апетиту!