Закусочний торт з беконом і овочами


Яскравий закусочний тортик з листкового тіста, вершкового сиру з красивими «трояндами» з тонких смужок бекону, моркви і кабачка.

Інгредієнти

  • 200 гр.

    — тісто (листкове)

  • 160 гр.

    — бекон (копчений)

  • 230 гр.

    — морква

  • 330 гр.

    — кабачок

  • 570 гр.

    — сир (будь-який твердий)

  • 50 гр.

    — сир (моцарела)

  • 4 петышка

    — зелена цибуля

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 1/4 ч. л.

    — мускатний горіх (тертий, за бажанням)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1,5 ч. л.

    — сіль

Рецепт приготування

    Розморожене листкове тісто тонко розкачуємо, ділимо на частини за розміром форм, в яких будемо готувати і подавати смачну закуску (можна взяти кілька, повинні підходити для духовки). Викладаємо тісто у форми і протикаємо по всій поверхні виделкою.
    У мисці змішуємо 2 види натертих сирів, нарізану зелену цибулю, олію, сіль і сирі яйця.


    Заповнюємо підготовленої сирною начинкою форми з листковим тестом майже до країв. Кабачок, очищену моркву натираємо на тонкі смужки, копчений бекон беремо нарізаний або тонко нарізаємо. Смужки моркви і кабачка, щоб зм’якли, відправляємо на 1-2 хвилини в мікрохвильову піч.


    Підготовлені смужки бекону, моркви, кабачка акуратно згортаємо у вигляді троянд і вставляємо в сирну начинку поруч один з одним, чергуючи кольору. Змащуємо зверху «троянди» рослинним маслом і відправляємо красивий закусочний торт в духовку при 200 градусах на 25 хвилин.

    Яскравий закусочний торт злегка охолоджуємо і подаємо у формах. Приємного апетиту!