Оригінальна смачна закуска з листкового тіста, шинки, сиру, петрушки і цибулі
Інгредієнти
-
160 гр.
— шинка
-
1 пачка
— тісто (листкове)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
180 гр.
— сир (напівтвердих сортів)
-
1/2 пучка
— петрушка
-
4 ст. л.
— вершки
-
1 шт.
— куряче яйце
-
20-30 гр.
— вершкове масло
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
Рецепт приготування
Розігріваємо духовку до 200 градусів. Слухаємо тісто з морозилки, розморожуємо 30 хвилин.
Дрібно нарізану цибулю обсмажуємо на сковороді з вершковим маслом, поки не стане м’яким. Викладаємо на тарілку, охолоджуємо.
Шинку нарізаємо на невеликі шматочки, сир натираємо, петрушку дрібно нарізаємо. Викладаємо в миску і додаємо яйце, вершки, перець і підготовлений цибулю. Перемішуємо.
Листкове тісто нарізаємо на 10 квадратів, розкачуємо товщиною 2 мм
У середину кожного квадрата викладаємо кілька столових ложок начинки і з’єднуємо кінці тіста посередині. Збоку тісто не закриваємо. Відправляємо закуску запікатися в духовку на 25 хвилин, поки не засмажитися до золотистого кольору.
Закуску можна подавати як гарячу, так і охолоджену.