Рецепт приготування оригінальної і смачної закуски з курячого фаршу з грибами і сиром.
Інгредієнти
-
400 гр.
— м’ясний фарш (курячий)
-
400 гр.
— печериці
-
100 гр.
— сир (твердих сортів)
-
1 пачка
— тісто (листкове)
-
2 шт.
— куряче яйце
-
1 чашка
— сухарі (панірувальні)
-
2 гілочки
— зелена цибуля
-
2 гілочки
— петрушка
-
2 ст. л.
— рослинна олія (оливкова)
-
1 жменю
— кунжут
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Готові рулетики подаємо в гарячому вигляді з солодким соусом чилі.
Приємного апетиту!
Розігріваємо духовку до 200 градусів. Лист для запікання вистилаємо пекарської папером.
Гриби нарізаємо на невеликі шматочки. У сковороді на сильному вогні розігріваємо олію, додаємо гриби і варимо протягом 6-7 хвилин, поки рідина не випарується. Охолоджуємо.
Сир натираємо на крупній тертці, цибулю і петрушку дрібно нарізаємо. У велику миску викладаємо гриби, курячий фарш, сир, цибулю, петрушку, 1 яйце і панірувальні сухарі. Приправляємо сіллю, перцем і ретельно перемішуємо.
Залишилися яйце злегка збиваємо в невеликій мисці. Попередньо розморожене тісто розрізаємо на дві довгих половинки. Фарш з курячого м’яса і грибів ділимо на 2 частини. Викладаємо одну частину фаршу на тісто уздовж довгої сторони ближче до краю. Акуратно згортаємо тісто з фаршем в рулет. Повторюємо те ж саме з другою частиною тіста.
Рулети зверху змащуємо яйцем і посипаємо кунжутом. Розрізаємо кожен рулет на 4-6 невеликих частин.
Розміщуємо рулетики на аркуші для запікання і відправляємо в духовку. Запікаємо в духовці протягом 18-20 хвилин, поки тісто не засмажитися до золотистого кольору.