Смачна закуска з вареної картоплі, зелені, м’ясного фаршу та сметани.
Інгредієнти
-
5 шт.
— картопля (варена)
-
200 гр.
— м’ясний фарш
-
3 гілочки
— петрушка
-
1 пучок
— зелена цибуля (Шніт)
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
9 ст. л.
— сметана
-
1 ч. л.
— паприка
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
Рецепт приготування
-
Заповнюємо підготовлені картопляні кульки гарячим фаршем, зверху викладаємо по столовій ложці сметани, поливаємо збитою сумішшю з 2 столових ложок олії і паприки. Подаємо. Приємного апетиту!
Картопля очищаємо від шкірки, петрушку і зелений лук Шніт дрібно нарізаємо.
Нарізану ріпчасту цибулю обсмажуємо до м’якості з 2 столовими ложками олії, додаємо м’ясний фарш, сіль, перець і смажимо 15-17 хвилин на середньому вогні, поки рідина не випарується і фарш трохи не підсмажиться.
У велику миску картоплю натираємо на крупній тертці, додаємо петрушку, цибуля Шніт, сіль, перець і ретельно перемішуємо. Формуємо з тертої картоплі 9 кульок. Робимо в кожному картопляному кульці поглиблення для начинки і викладаємо на тарілку.