Відмінний рецепт приготування ароматної вареної кукурудзи в качанах.
Інгредієнти
-
2 шт.
— кукурудза (качани)
-
4 стакан
— вода
-
1 склянка
— молоко
-
80 гр.
— вершкове масло
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Кукурудзу очистити від листя, знімаємо рильця («волосся») і ретельно промиваємо.
Для варіння кукурудзи вливаємо в каструлю воду і молоко. Додаємо вершкове масло, сіль і доводимо до кипіння. Додаємо підготовлену кукурудзу, зменшуємо вогонь і варимо 1-1,5 години (залежить від стиглості качанів) до готовності. По мірі википання молочного бульйону додаємо воду.
Готову варену кукурудзу охолоджуємо і подаємо. Приємного апетиту!