Простий рецепт ароматної страви: курячі серця, тушковані з помідором, перцем і паприкою.
Інгредієнти
-
1 кг.
— курка (серця)
-
1 шт.
— помідори
-
1 шт.
— перець (солодкий)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 зубчики
— часник
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— паприка
-
2 щіпки
— перець (чорний)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Курячі серця ретельно промиваємо і розрізаємо навпіл (можна залишити цілими).
Очищений перець нарізаємо скибочками, помідор — кубиками, ріпчасту цибулю з часником — дрібно.
Підготовлені цибулю з часником обсмажуємо в олії і додаємо паприку, чорний перець.
Вливаємо 2-2,5 чашки води і викладаємо підготовлені сердечка.
Додаємо скибочки перцю і кубики помідора.
Солимо і перемішуємо. Вода повинна покривати серця з овочами, якщо не досить, додаємо ще.
Тушкуємо ароматні курячі серця з овочами накритими на повільному вогні 45-50 хвилин.
Готові тушковані курячі серця в соусі подаємо гарячими з пюре. Приємного апетиту!