Відмінний рецепт приготування дуже смачної тушкованої курки з куркумою, лимонним соком, кропом і ріпчастою цибулею.
Інгредієнти
- 6 шт.- курка (стегна з кісточкою)
- 1 шт.- цибуля ріпчаста
- 8 гілочок- кріп
- 1/2 ч. л.- куркума
- 2 ст. л.- сік лимона
- 2 ст. л.- рослинна олія
- 1/2 ч. л.- перець (мелений)
- 1 ч. л.- сіль
Рецепт приготування
Чисті і висушені стегна натираємо сіллю, перцем.
Підготовлені курячі стегенця викладаємо в гаряче масло. Обсмажуємо стегна на сильному вогні до золотистого кольору. Викладаємо на тарілку.
В олії після стегон обсмажуємо крупно нарізану цибулю.
Викладаємо обсмажені стегна в цибуля шкірою вгору, вливаємо воду наполовину або курячий бульйон.
Додаємо до курки куркуму, цілі гілочки кропу і сік лимона. Тушкуємо ароматну курочку на повільному вогні під кришкою 40 хвилин, кожні 10 хвилин відкриваємо кришку і поливаємо соком з дна.
Готові ароматні курячі стегна прикрашаємо зверху шматочками лимона, кропом і подаємо з гарніром. Приємного апетиту!