Оригінальний рецепт ароматної картоплі, тушкованої з куркою, яблуками та морквою.
Інгредієнти
-
300 гр.
— курка (філе)
-
5 шт.
— картопля
-
3 шт.
— морква (тонка)
-
2 шт.
— яблуко
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
1/2 ч. л.
— розмарин (сушений)
-
1/2 ч. л.
— перець (мелений)
-
1 1/2 ч. л.
— сіль
Рецепт приготування
Очищену картоплю нарізаємо шматочками, цибулю – дрібно, моркву – кружальцями.
Очищені яблука – кубиками.
Куряче філе – шматочками.
Підготовлені шматочки філе обсмажуємо в олії 3-4 хвилини і виймаємо.
В олії після шматочків курки обсмажуємо підготовлений цибулю 2-3 хвилини, додаємо підготовлені картоплю, моркву і розмарин. Смажимо 5 хвилин.
Вливаємо воду або курячий бульйон, повністю покриваючи овочі і додаємо підготовлені яблука, сіль, перець. Тушкуємо, після закипання, на повільному вогні 10 хвилин.
Викладаємо овочі смажені шматочки курки, перемішуємо і тушкуємо 3-4 хвилини. Гарячу тушковану картоплю розкладаємо по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!