Відмінний рецепт смачного овочевого гарніру: ароматна тушкована капуста з подрібненими помідорами та цибулею.
Інгредієнти
-
900 гр.
— капуста (білокачанна)
-
4 шт.
— помідори
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
3 щіпки
— сіль
Рецепт приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями, капусту – соломкою. Обсмажуємо підготовлений цибулю в олії до золотистого кольору.
Підготовлену капусту викладаємо до смаженій луку, перемішуємо і тушкуємо на слабкому вогні 20 хвилин, періодично помішуючи.
На помідорах робимо надрізи і викладаємо на 20 секунд в киплячу воду, знімаємо шкірку.
Підготовлені помідори подрібнюємо в блендері до пасти.
Додаємо приготовану томатну пасту в капусту, солимо.
Тушкуємо ароматну капусту, поки не стане м’якою і відразу подаємо. Приємного апетиту!