Відмінний рецепт смачної страви: свиняча рулька, запечена з картоплею і цибулею.
Інгредієнти
-
1 шт.
— свинина (рулька 1,2-1,5 кг)
-
1 кг.
— картопля
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
4 зубчики
— часник
-
1 шт.
— лавровий лист
-
за смаком
— перець (чорний)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Подаємо рульку з гарячою картоплею і квашеною капустою. Приємного апетиту!
Свинячу рульку добре промиваємо, соскабливаем шкіру ножем, викладаємо в каструлю, заливаємо водою, додаємо лавровий лист, перець, сіль і відварюємо рульку 1 годину.
Картоплю очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками, цибулю — півкільцями, часник дрібно.
Готову рульку ставимо на деко, розміщуємо навколо підготовлені часник, цибулю і картоплю. Вливаємо два ополоника бульйону, в якому варилася рулька.
Відправляємо деко з рулькой і овочами в розігріту духовку до 200 градусів на 30-35 хвилин, поки картопля не звариться і рулька не засмажитися.