Свиняча рулька з картоплею


Відмінний рецепт смачної страви: свиняча рулька, запечена з картоплею і цибулею.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — свинина (рулька 1,2-1,5 кг)

  • 1 кг.

    — картопля

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 4 зубчики

    — часник

  • 1 шт.

    — лавровий лист

  • за смаком

    — перець (чорний)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Свинячу рульку добре промиваємо, соскабливаем шкіру ножем, викладаємо в каструлю, заливаємо водою, додаємо лавровий лист, перець, сіль і відварюємо рульку 1 годину.


    Картоплю очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками, цибулю — півкільцями, часник дрібно.

    Готову рульку ставимо на деко, розміщуємо навколо підготовлені часник, цибулю і картоплю. Вливаємо два ополоника бульйону, в якому варилася рулька.


    Відправляємо деко з рулькой і овочами в розігріту духовку до 200 градусів на 30-35 хвилин, поки картопля не звариться і рулька не засмажитися.

  • Подаємо рульку з гарячою картоплею і квашеною капустою. Приємного апетиту!