Свиняча корейка з чорносливом в пакеті


Відмінний рецепт свинини фаршированої чорносливом і запеченої з ароматними спеціями в пакет для запікання.

Інгредієнти

  • 600 гр.

    — свинина (корейка без кісток)

  • 150 гр.

    — чорнослив

  • 1 зубчик

    — часник

  • 1 ст. л.

    — майоран (сушений)

  • 3 шт.

    — гвоздика (капелюшки)

  • 3 шт.

    — лавровий лист

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування


    Шматок свинини промиваємо і висушуємо серветками. Робимо посередині шматка наскрізний розріз шириною близько 5 див.


    Чорнослив промиваємо і щільно набиваємо підготовлений «кишеню» у шматку свинини.


    Очищений часник подрібнюємо в ступці і додаємо майоран, капелюшки (головки) гвоздики, перець, сіль і масло. Перетираємо в пасту.


    Фарширований шматок акуратно натираємо ароматною пастою, викладаємо в рукав для запікання, зверху додаємо лавровий лист.


    Пакет з шматком свинини закриваємо кліпсами і відправляємо в холодильник на 1 годину.


    Мариновану корейку в пакеті викладаємо на деко і відправляємо в розігріту духовку при 180 градусах на 55 хвилин. Якщо шматок свинини більше 600 гр., той час розраховуємо за формулою: 1 кг. запікаємо 80-90 хвилин.

    Пакет з ароматною свининою акуратно відкриваємо і виймаємо корейку.

    Смачну корейку з чорносливом гострим ножем нарізаємо на шматки і подаємо з вареними або запеченими овочами (брюссельська капуста, картопля). Приємного апетиту!