Суп з баклажаном


Відмінний рецепт приготування смачного супу з баклажана, помідор і курячого бульйону.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — баклажан (великого розміру)

  • 250 гр.

    — помідори

  • 1 шт.

    — перець (зелений чилі)

  • 1 літр

    — бульйон (курячий)

  • 2-3 зубчики

    — часник

  • 3 гілочки

    — зелена цибуля

  • 1/2 пучка

    — кінза

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Баклажан розрізаємо навпіл, видаляємо насіння. Нарізаємо половинки на невеликі шматочки, посипаємо їх сіллю і залишаємо на 10-12 хвилин.

    Очищаємо і дрібно нарізаємо часник з зеленим цибулею, помідори – кубиками, очищений перець чилі – дрібно.

    У каструлю наливаємо курячий бульйон, доводимо до кипіння і викладаємо підготовлені баклажани, зелений лук, зелений гострий перець і помідори. Пробуємо на сіль і варимо під кришкою суп з баклажаном на повільному вогні 35 хвилин.

    Порціями наливають готовий суп з баклажаном в блендер і подрібнюємо.

  • Кінзу дрібно нарізаємо і викладаємо на дно мисок, наливаємо готовий суп, прикрашаємо зверху ще зеленню, паприкою і подаємо. Приємного апетиту!