Відмінний рецепт приготування смачного супу з баклажана, помідор і курячого бульйону.
Інгредієнти
-
1 шт.
— баклажан (великого розміру)
-
250 гр.
— помідори
-
1 шт.
— перець (зелений чилі)
-
1 літр
— бульйон (курячий)
-
2-3 зубчики
— часник
-
3 гілочки
— зелена цибуля
-
1/2 пучка
— кінза
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Кінзу дрібно нарізаємо і викладаємо на дно мисок, наливаємо готовий суп, прикрашаємо зверху ще зеленню, паприкою і подаємо. Приємного апетиту!
Баклажан розрізаємо навпіл, видаляємо насіння. Нарізаємо половинки на невеликі шматочки, посипаємо їх сіллю і залишаємо на 10-12 хвилин.
Очищаємо і дрібно нарізаємо часник з зеленим цибулею, помідори – кубиками, очищений перець чилі – дрібно.
У каструлю наливаємо курячий бульйон, доводимо до кипіння і викладаємо підготовлені баклажани, зелений лук, зелений гострий перець і помідори. Пробуємо на сіль і варимо під кришкою суп з баклажаном на повільному вогні 35 хвилин.
Порціями наливають готовий суп з баклажаном в блендер і подрібнюємо.