Відмінний рецепт приготування кабачків з часником і сиром.
Інгредієнти
-
4 шт.
— кабачок (цукіні)
-
100 гр.
— сир (Пошехонський, Гауда)
-
2 зубчики
— часник
-
2 ст. л.
— вершкове масло
-
3 ст. л.
— рослинна олія (оливкова)
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль (морська)
Рецепт приготування
-
Готові кабачки з часником і сиром подаємо гарячими. Приємного апетиту!
Для приготування смажених кабачків розігріваємо духовку до 200 градусів.
В чашу кухонного комбайна викладаємо очищений часник, вершкове масло, рослинна олія і перемішуємо до однорідної маси.
Кабачки (цукіні) миємо і зрізаємо кінці. Розрізаємо не до кінця кожен кабачок (цукіні) на скибочки шириною близько 1 див. Викладаємо підготовлені кабачки в змащену маслом форму для запікання.
Половиною підготовленої суміші з часнику змащуємо кожен кабачок (цукіні), втираємо обережно між шматочками. Посипаємо розрізані кабачки морською сіллю, перцем і накриваємо форму фольгою. Відправляємо запікатися кабачки на 20-25 хвилин.
Виймаємо гарячі кабачки, акуратно змащуємо залишилася сумішшю, запікаємо без фольги 10 хвилин. Потім виймаємо, посипаємо натертим сиром і відправляємо запікатися кабачки з сиром ще на 10 хвилин.