Рецепт з субпродуктів. Смажене свиняче легке з цибулею. Свиняче легке один з найбільш корисних субпродуктів, в ньому міститься велика кількість еластину і колагену. Ці елементи позитивно впливають на шкіру, судини і капіляри. На 100 гр. містить всього 85 ккал.
Інгредієнти
-
300 гр.
— свинина (легке)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
6 ст. л.
— рослинна олія
-
2 щіпки
— сіль
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
Рецепт приготування
Нарізаємо свиняче легке на середні шматочки і відправляємо в сковороду з олією.
Смажимо шматочки легкого на повільному вогні, постійно помішуючи.
Через 15 хвилин додаємо підготовлений нарізану цибулю.
Ще через 10 хвилин солимо і перчимо. Якщо шматочки легені починають злегка підгоряти, додаємо ¼ склянки води.
Смажимо ще 15 хвилин і легке готово. Приємного апетиту!