Швидкий рецепт ароматної курячої печінки, смаженої з печерицями, цибулею і соєвим соусом.
Інгредієнти
-
0,5 кг.
— печінка (куряча)
-
8 шт.
— печериці
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ст. л.
— соєвий соус
-
1/2 ч. л.
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Печінка добре промиваємо і розрізаємо навпіл, цибулю нарізаємо півкільцями, промиті гриби — скибочками.
У гаряче масло викладаємо підготовлені скибочки печериць, нарізану цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору. Викладаємо печінку, смажимо 2 хвилини, додаємо соєвий соус, мелений перець і трохи солі. Обсмажуємо ароматну печінка накритою 8-12 хвилин, поки вся рідина не випарується. Пробуємо на сіль.
Готову смачну печінку з грибами подаємо гарячою з улюбленим гарніром і салатиком. Приємного апетиту!