Смажена куряча печінка з грибами


Швидкий рецепт ароматної курячої печінки, смаженої з печерицями, цибулею і соєвим соусом.

Інгредієнти

  • 0,5 кг.

    — печінка (куряча)

  • 8 шт.

    — печериці

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ст. л.

    — соєвий соус

  • 1/2 ч. л.

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Печінка добре промиваємо і розрізаємо навпіл, цибулю нарізаємо півкільцями, промиті гриби — скибочками.
    У гаряче масло викладаємо підготовлені скибочки печериць, нарізану цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору. Викладаємо печінку, смажимо 2 хвилини, додаємо соєвий соус, мелений перець і трохи солі. Обсмажуємо ароматну печінка накритою 8-12 хвилин, поки вся рідина не випарується. Пробуємо на сіль.

    Готову смачну печінку з грибами подаємо гарячою з улюбленим гарніром і салатиком. Приємного апетиту!