Смажена картопля з лісовими грибами


Рецепт приготування ароматного молодого смаженої картоплі з маслюками, білими грибами, паприкою і ріпчастою цибулею.

Інгредієнти

  • 300 гр.- маслюки (або білі гриби)
  • 500 гр.- картопля (молодий)
  • 1 шт.- цибуля ріпчаста
  • 5-6 ст. л.- рослинна олія
  • за смаком- паприка
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Лісові гриби ретельно очищають від бруду і промиваємо. З капелюшків маслюків знімаємо темну плівку.

Гриби нарізаємо на шматочки середнього розміру.

Викладаємо підготовлені лісові гриби в сковороду з олією і обсмажуємо близько 10 хвилин.

Потім додаємо до грибів підготовлений нарізану ріпчасту цибулю і обсмажуємо 2-3 хвилини.

Поки готуються гриби, з молодої картоплі соскабливаем шкірку, промиваємо. Розрізаємо кожну картоплину уздовж на 4 частини і ріжемо упоперек на тонкі скибочки.

Викладаємо підготовлену картоплю до грибів, солимо, додаємо паприку. Перемішуємо і смажимо на середньому вогні з відкритою кришкою, періодично помішуючи, поки картопля не стане м’яким і не підсмажиться.

Готовий гарячий картопля з грибами розкладаємо по тарілках і подаємо з овочевим салатом. Приємного апетиту!