Рецепт приготування ароматного молодого смаженої картоплі з маслюками, білими грибами, паприкою і ріпчастою цибулею.
Інгредієнти
- 300 гр.- маслюки (або білі гриби)
- 500 гр.- картопля (молодий)
- 1 шт.- цибуля ріпчаста
- 5-6 ст. л.- рослинна олія
- за смаком- паприка
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Лісові гриби ретельно очищають від бруду і промиваємо. З капелюшків маслюків знімаємо темну плівку.
Гриби нарізаємо на шматочки середнього розміру.
Викладаємо підготовлені лісові гриби в сковороду з олією і обсмажуємо близько 10 хвилин.
Потім додаємо до грибів підготовлений нарізану ріпчасту цибулю і обсмажуємо 2-3 хвилини.
Поки готуються гриби, з молодої картоплі соскабливаем шкірку, промиваємо. Розрізаємо кожну картоплину уздовж на 4 частини і ріжемо упоперек на тонкі скибочки.
Викладаємо підготовлену картоплю до грибів, солимо, додаємо паприку. Перемішуємо і смажимо на середньому вогні з відкритою кришкою, періодично помішуючи, поки картопля не стане м’яким і не підсмажиться.
Готовий гарячий картопля з грибами розкладаємо по тарілках і подаємо з овочевим салатом. Приємного апетиту!