Дуже простий, але оригінальний рецепт смаженої картоплі. Смачно і легко приготувати.
Інгредієнти
-
12 шт.
— картопля (варена невеликого розміру)
-
1 склянка
— рослинна олія (оливкова)
-
1 ст. л.
— розмарин (свіжий нарізаний)
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Можна використовувати варену картоплю або використовувати той, який залежався в холодильнику. Розмарин можна замінити на іншу зелень, яка є в холодильнику.
Приємного апетиту!
Розігріваємо духовку до 200 градусів.
Наливаємо оливкову олію на деко для запікання і рівномірно пензлем розподіляємо олія по поверхні.
Викладаємо варену картоплю на форму для запікання, натискаємо на кожну картоплину і раздавливаем товщиною 1 див.
Кожну картоплину пензлем змащуємо оливковою малому з дна форми і посипаємо сіллю, перцем.
Випікаємо картоплю близько 20 хвилин. Дістаємо, посипаємо нарізаною розмарином. Продовжуємо запікати ще протягом 10-15 хвилин, поки не утвориться хрустка скориночка.