Скумбрія, запечена з травами


Відмінний рецепт найсмачнішої скумбрії, запеченої з ароматною сумішшю з свіжих трав (петрушка, розмарин, базилік, майоран, зелений лук, чебрець), часнику і рослинного масла.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — скумбрія (по 250-300 гр.)

  • 3 гілочки

    — чебрець

  • 1/2 пучка

    — зелена цибуля

  • 1/2 пучка

    — петрушка

  • 1 гілочка

    — розмарин

  • 3 гілочки

    — майоран

  • 10 листочків

    — базилік

  • 1 зубчик

    — часник

  • 1 ст. л.

    — рослинна олія (оливкова)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Моєму з висушуємо гілочки чебрецю, петрушки, розмарину, майорану, листочки базиліка і пір’я зеленої цибулі.


    У миску нарізаємо всю підготовлену траву, додаємо подрібнений часник, сіль і масло. Перемішуємо ароматну суміш.


    Скумбрію промиваємо, очищаємо і справах на всій поверхні глибокі поздовжні розрізи.


    Кожен розріз заповнюємо січеною зеленню і часником та олією.

    Викладаємо підготовлену скумбрію на деко зі змазаною олією пекарської папером і відправляємо ароматну рибку в духовку при 180 градусах хвилин на 20. Подаємо соковиту ароматну скумбрію гарячої з улюбленим гарніром і салатиком. Приємного апетиту!