Оригінальний рецепт приготування ароматного супу з сиру, пива, вершків з грінками і беконом.
Інгредієнти
-
150 гр.
— сир (Чеддер)
-
30 гр.
— сир (копчений)
-
120 мл
— вершки
-
180 мл
— пиво (світле)
-
125 мл.
— вода (гаряча)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
10 гр.
— борошно (пшеничне)
-
2 зубчики
— часник
-
2 шт.
— лавровий лист
-
1 ч. л.
— паприка (кайєнський перець)
-
50 гр.
— бекон
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— хліб (на грінки)
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Бекон нарізаємо на середні шматочки і обсмажуємо до золотисто-коричневої скоринки.
Викладаємо на паперові серветки.
Хліб нарізаємо на середні шматочки і обсмажуємо в жирі після бекону.
Часник з цибулею дрібно нарізаємо і злегка обсмажуємо в невеликій кількості олії, часник не повинен підгоріти.
До обсмажених часнику і цибулі додаємо лавровий лист, кайенский перець.
Додаємо борошно і обсмажуємо протягом 2 хвилин.
Заливаємо часник з цибулею і борошном пивом і водою, швидко перемішуючи, варимо 3 хвилини і проціджуємо.
Ставимо бульйон з пивом на середній вогонь, вливаємо вершки і варимо 5 хвилин.
Сир нарізаємо кубиками, викладаємо в суп. Сирний суп постійно перемішуємо, поки сир не розплавиться і суп не загусне.
Готовий гарячий сирний суп розливаємо по тарілках, додаємо підготовлений бекон, грінки і подаємо. Приємного апетиту!