Оригінальний швидкий рецепт смачних щей зі свинячим і яловичим фаршем.
Інгредієнти
-
500 гр.
— м’ясний фарш (яловичина+свинина)
-
700 гр.
— капуста (білокачанна)
-
3 шт.
— картопля
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— морква
-
2 зубчики
— часник
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— паприка
-
1/2 ч. л.
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Чистий капусту нарізаємо соломкою, очищений картопля — кубиками, цибулю з часником — дрібно, моркву натираємо.
У глибокій каструлі з маслом обсмажуємо підготовлені цибулю з морквою і додаємо готовий фарш, часник, перець. Обсмажуємо 5 хвилин.
Додаємо паприку, капусту.
Вливаємо воду (2 л) і варимо 10 хвилин.
Додаємо в бульйон з фаршем і капустою підготовлені кубики картоплі, сіль. Накриваємо, зменшуємо вогонь і варимо борщ з фаршем 20 хвилин. Пробуємо на сіль. Якщо щі з фаршем виходять густими, додаємо воду.
Готові ароматні щі з фаршем подаємо гарячими з майонезом або сметаною.