Рецепт приготування серця гриль з коньяком. Мариноване яловиче серце можна так само обсмажити в електрогрилі або на сковороді-гриль.
Інгредієнти
-
1 кг.
— яловичина (серце)
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
2 ст. л.
— коньяк
-
1/2 склянки
— оцет (винний)
-
1 ч. л.
— перець (чорний мелений)
-
1 ч. л.
— сіль
Рецепт приготування
Яловиче серце розрізаємо навпіл і промиваємо під холодною проточною водою.
Обрізаємо все мембрани, кровоносні судини, зайвий жир.
Викладаємо половинки серця у велику миску, вливаємо оцет, добре перемішуємо і залишаємо маринуватися серце на 6 годин. Викладаємо серце на тарілку і щедро натираємо сіллю і чорним меленим перцем.
Викладаємо половинки серця в барбекю на решітку, змащену рослинним маслом і обсмажуємо на вугіллі з кожної сторони 6-8 хвилин до коричневої скоринки.
Готове серце викладаємо на блюдо, поливаємо коньяком, підпалюємо і відразу подаємо.
Приємного апетиту!