Серце гриль з коньяком


Рецепт приготування серця гриль з коньяком. Мариноване яловиче серце можна так само обсмажити в електрогрилі або на сковороді-гриль.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — яловичина (серце)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 2 ст. л.

    — коньяк

  • 1/2 склянки

    — оцет (винний)

  • 1 ч. л.

    — перець (чорний мелений)

  • 1 ч. л.

    — сіль

Рецепт приготування

    Яловиче серце розрізаємо навпіл і промиваємо під холодною проточною водою.


    Обрізаємо все мембрани, кровоносні судини, зайвий жир.

    Викладаємо половинки серця у велику миску, вливаємо оцет, добре перемішуємо і залишаємо маринуватися серце на 6 годин. Викладаємо серце на тарілку і щедро натираємо сіллю і чорним меленим перцем.


    Викладаємо половинки серця в барбекю на решітку, змащену рослинним маслом і обсмажуємо на вугіллі з кожної сторони 6-8 хвилин до коричневої скоринки.


    Готове серце викладаємо на блюдо, поливаємо коньяком, підпалюємо і відразу подаємо.

    Приємного апетиту!