Салат з крабовими паличками — 12 оригінальних рецептів

Крабові палички в кляре

Інгредієнти:

  • Крабові палички — 600 гр.

Для кляру:

  • Яйце — 2 шт.
  • Базилік — 0,5 ч. л.
  • Гірчиця — 2 ч. л.
  • Майонез — 3 ст. л.
  • Борошно — 4 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

1. Розбиваємо яйця в глибоку чашку.

2. Солимо, перчимо за смаком.

3. Додаємо половину чайної ложки базиліка.

4. Кладемо дві чайних ложки гірчиці. Все перемішуємо.

5. Додаємо три столові ложки майонезу. Все перемішуємо.

6. Вкладаємо чотири столові ложки борошна. Все ретельно перемішуємо.

7. Спробуйте кляр на сіль і перець. При необхідності, зараз можете додати і знову все перемішати.

8. Не забудьте до цього поставити сковороду на плиту, щоб вона розігрілася, якщо у вас електрична плита. На газовій плиті сковорода розігрівається дуже швидко.

9. Наливаємо в сковороду трохи олії, даємо йому прогрітися. Палички занурюємо в кляр і викладаємо в розігріте масло.

10. Як тільки наші палички зарум’янилися знизу, перевертаємо і смажимо на другій стороні.

Наші крабові палички в кляре готові.

Приємного апетиту!