Відмінний рецепт приготування смачних рогаликів з ковбасою і сиром моцарелла. Смачно і легко приготувати.
Інгредієнти
-
0,5 кг.
— мука
-
25 р.
— дріжджі (сухі)
-
250 мл.
— молоко
-
1 шт.
— куряче яйце
-
1 ст. л.
— цукор
-
1 ч. л.
— сіль
-
6 ст. л.
— рослинна олія
-
300 гр.
— ковбаса
-
300 гр.
— сир (моцарела)
Рецепт приготування
Розігріваємо духовку до 180 градусів.
У великій мисці ретельно перемішуємо яйце, цукор, сіль, масло і молоко. Невеликими порціями додаємо борошно і замішуємо тісто. Даємо 30 хвилин відпочити.
Ділимо тісто на 3 частини. Кожну частину тіста розкачуємо у велику тонкий коржик округлої форми.
Ножем від центру тісто розрізаємо на рівні частини (6-8 частин).
Ковбасу нарізаємо на тонкі кружечки і розрізаємо на 4 частини. Сир Моцарела нарізаємо брусочками (довжина брусків повинна бути трохи менше самій широкій частині шматка тесту).
У широку частину тіста викладаємо нарізану ковбасу і один шматок сиру. Акуратно загортаємо в рогалик і викладаємо на лист для запікання.
Випікаємо рогалики з ковбасою і моцарелою протягом 15-20 хвилин, тісто має підрум’янитися.
Приємного апетиту!