Закуска з листкового тіста, шинки і сиру


Оригінальна смачна закуска з листкового тіста, шинки, сиру, петрушки і цибулі

Інгредієнти

  • 160 гр.

    — шинка

  • 1 пачка

    — тісто (листкове)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 180 гр.

    — сир (напівтвердих сортів)

  • 1/2 пучка

    — петрушка

  • 4 ст. л.

    — вершки

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 20-30 гр.

    — вершкове масло

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

Рецепт приготування

    Розігріваємо духовку до 200 градусів. Слухаємо тісто з морозилки, розморожуємо 30 хвилин.

    Дрібно нарізану цибулю обсмажуємо на сковороді з вершковим маслом, поки не стане м’яким. Викладаємо на тарілку, охолоджуємо.


    Шинку нарізаємо на невеликі шматочки, сир натираємо, петрушку дрібно нарізаємо. Викладаємо в миску і додаємо яйце, вершки, перець і підготовлений цибулю. Перемішуємо.


    Листкове тісто нарізаємо на 10 квадратів, розкачуємо товщиною 2 мм

    У середину кожного квадрата викладаємо кілька столових ложок начинки і з’єднуємо кінці тіста посередині. Збоку тісто не закриваємо. Відправляємо закуску запікатися в духовку на 25 хвилин, поки не засмажитися до золотистого кольору.
    Закуску можна подавати як гарячу, так і охолоджену.