Відмінний рецепт ароматного супу з яловичини, рису і свіжих овочів.
Інгредієнти
-
300 гр.
— яловичина (без кісток)
-
1 чашка
— рисова крупа
-
1 шт.
— морква
-
2 шт.
— картопля
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— помідори
-
1 ч. л.
— томатна паста
-
1 зубчик
— часник
-
1/2 склянки
— рослинна олія
-
1/4 ч. л.
— паприка
-
1/4 ч. л.
— кмин (мелений)
-
1/2 ч. л.
— базилік (сушений)
-
1/2 ч. л.
— перець (мелений)
-
1 ст. л.
— сіль
Рецепт
Шматок яловичини промиваємо та нарізаємо на шматочки.
Підготовлені шматки яловичини викладаємо в казан з гарячою олією і обсмажуємо до золотисто-коричневого кольору на сильному вогні.
Додаємо підготовлений нарізану цибулю.
Як тільки цибуля злегка підсмажиться, додаємо нарізаний часник.
Смажимо все 1-2 хвилини до золотисто-коричневого кольору.
Додаємо нарізаний помідор.
Додаємо томатну пасту, сіль, паприку, кмин і перець.
Очищену моркву нарізаємо кубиками і обсмажуємо разом з ароматним м’ясом 2-3 хвилини.
Вливаємо в казан воду (1,5 літра), доводимо до кипіння, ставимо на середній вогонь і варимо 40 хвилин.
Додаємо очищену і нарізану на кубики картоплю і варимо 10 хвилин.
Додаємо промитий 4-5 разів рис і базилік. Накриваємо і варимо смачний суп 10-12 хвилин на повільному вогні, поки рис не стане м’яким.
Готовий ароматний суп пробуємо на сіль і подаємо гарячим з зеленню. Приємного апетиту!