Рисовий суп з яловичиною


Відмінний рецепт ароматного супу з яловичини, рису і свіжих овочів.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — яловичина (без кісток)

  • 1 чашка

    — рисова крупа

  • 1 шт.

    — морква

  • 2 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — помідори

  • 1 ч. л.

    — томатна паста

  • 1 зубчик

    — часник

  • 1/2 склянки

    — рослинна олія

  • 1/4 ч. л.

    — паприка

  • 1/4 ч. л.

    — кмин (мелений)

  • 1/2 ч. л.

    — базилік (сушений)

  • 1/2 ч. л.

    — перець (мелений)

  • 1 ст. л.

    — сіль

Рецепт

    Шматок яловичини промиваємо та нарізаємо на шматочки.


    Підготовлені шматки яловичини викладаємо в казан з гарячою олією і обсмажуємо до золотисто-коричневого кольору на сильному вогні.


    Додаємо підготовлений нарізану цибулю.


    Як тільки цибуля злегка підсмажиться, додаємо нарізаний часник.


    Смажимо все 1-2 хвилини до золотисто-коричневого кольору.


    Додаємо нарізаний помідор.


    Додаємо томатну пасту, сіль, паприку, кмин і перець.


    Очищену моркву нарізаємо кубиками і обсмажуємо разом з ароматним м’ясом 2-3 хвилини.


    Вливаємо в казан воду (1,5 літра), доводимо до кипіння, ставимо на середній вогонь і варимо 40 хвилин.


    Додаємо очищену і нарізану на кубики картоплю і варимо 10 хвилин.


    Додаємо промитий 4-5 разів рис і базилік. Накриваємо і варимо смачний суп 10-12 хвилин на повільному вогні, поки рис не стане м’яким.

    Готовий ароматний суп пробуємо на сіль і подаємо гарячим з зеленню. Приємного апетиту!