Відмінний рецепт приготування риби з овочами, запечених в пергаментному папері.
Інгредієнти
-
2 шматки
— тріска (філе або хек)
-
1/2 стебла
— селера
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— перець (червоний)
-
60 гр.
— вершкове масло (з зеленню)
-
4 скибочки
— лимон
-
1 гілочка
— петрушка
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування риби в папері ставимо за духовку на 230 градусів. Заздалегідь дрібно нарізаємо петрушку (3 гілочки), змішуємо з розм’якшеним вершковим маслом (150 гр.), викладаємо в пакет, формуємо ковбаску і заморожуємо. Використовуємо масло із зеленню по мірі необхідності.
Морква, селера і червоний перець нарізаємо тонкою соломкою, посипаємо сіллю.
Філе хека або тріски посипаємо сіллю і перцем.
І двох великих шматків пергаментного паперу вирізаємо шматки у формі серця.
На одну сторону паперу викладаємо підготовлені овочі, шматок філе, овочі, по 2 скибочки лимона, петрушку і зверху по шматочку масла із зеленню. За бажанням посипаємо шафраном.
Закриваємо рибу з овочами другою стороною папери, скріплюємо кінці і викладаємо на деко.
Запікаємо ароматну рибу 8-10 хвилин в духовці і відразу подаємо. Приємного апетиту!