Відмінний рецепт приготування ароматної смаженої риби Тілапія в пивному клярі.
Інгредієнти
-
700 гр.
— риба (філе)
-
2 чашки
— мука
-
350 мл.
— пиво
-
2 шт.
— куряче яйце
-
1 ч. л.
— розпушувач
-
1/2 ч. л.
— перець (мелений)
-
1 ч. л.
— сіль
-
за смаком
— рослинна олія
Рецепт приготування
Борошно змішати з розпушувачем, перцем і сіллю. Додаємо збиті яйця, невеликими порціями пиво і замішуємо гладке рідке тісто.
Філе риби нарізаємо великими шматками і обвалюємо в борошні. Якщо рибу плануємо подати в якості закуски, то філе нарізаємо невеликими шматочками.
Занурюємо підготовлені шматки риби в кляр.
Відправляємо порціями в гаряче масло.
Обсмажуємо рибку по 2-3 хвилини з кожного боку.
Готові шматочки викладаємо спочатку на серветки, потім на тарілки з гарніром, соусом Тартар і подаємо. Приємного апетиту!