Відмінний рецепт приготування гарбузового пюре, яке можна використовувати для приготування каші, кексів, печива і супу.
Інгредієнти
- 2 шт.- гарбуз
Рецепт приготування
Для приготування пюре з гарбуза ставимо за духовку на 190 градусів.
Гарбуз миємо, розрізаємо навпіл і ретельно видаляємо серцевину з насінням.
Викладаємо підготовлені половинки гарбуза на деко і відправляємо в духовку на 50-60 хвилин.
Готову гарбуз остуджуємо і виймаємо м’якоть ложкою.
Збиваємо гарбуз в пюре блендером.
Для зручності ділимо підготовлене гарбузове пюре на порції. У велику чашку вставляємо пакет, викладаємо пюре і зав’язуємо.
Гарбузове пюре в пакетиках заморожуємо і виймаємо по мірі необхідності. Приємного апетиту!