Помідори, фаршировані яйцями


Оригінальний і дуже смачний сніданок. Порадуйте своїх близьких.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — помідори (великі)

  • 4 шт.

    — куряче яйце

  • 3-4 гілочки

    — зелена цибуля

  • 3-4 ст. л.

    — рослинна олія (оливкова)

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Розігріваємо духовку до 200 градусів.

    Помідори миємо, зрізаємо верхню кришечку, виймаємо м’якоть повністю.

    Викладаємо підготовлені помідори на деко і відправляємо запікатися близько 3-4 хвилин. Потім посипаємо перцем і сіллю (помідори залишаємо на деку).

    Зелену цибулю дуже дрібно нарізаємо викладаємо в миску, додаємо масло і ретельно перемішуємо.

    У кожен помідор розбиваємо по одному курячому яйцю і знову відправляємо запікатися в духовку, поки курячий білок не стане білим.

  • Готові помідори з яйцем виймаємо, викладаємо по 2 штуки на тарілки, зверху розподіляємо соус з оливкової олії з зеленою цибулею і подаємо.

    Приємного апетиту!